Articole Bricolaj si Amenajari interioare

Articolele din aceasta categorie:


Afisam articolele 0 - 10 din 48

1  2 3 >  Ultima pagina

Spatii de depozitare la care nici nu te-ai gandit pana acum


Apartamentele sau locuințele mici ridica mai multe probleme decat o casa in care spatiul nu este un lux.


Citeste tot articolul...

 Semineul - cum il pui in evidenta?


Citeste tot articolul...

 Cum ne personalizam living-ul?


Fiecare camera din casa este importanta si are rolul ei, insa living-ul este cu atat mai important avand in vedere ca acolo ne intampinam si intretinem oaspetii, iar impresia lor conteaza.


Citeste tot articolul...

Ce va fi pasional, demn de urmarit si in mare voga in anul 2010? Aceasta este intrebarea care ne framanta si pe care o adresam profesionistilor in designul de interior atunci cand le cerem sfatul.


Citeste tot articolul...

Foarte multe persoane cred faptul ca este imposibil sa-ti construiesti o casa ieftina. Desi constructia unei locuinte implica timp si sume foarte mari de bani (pe proiectul de arhitectura, pe manopera, pe materiale etc), exista cateva trucuri care te pot ajuta sa faci economii considerabile. Pentru ca anul acesta sunt multe persoane care doresc sa-si construiasca o locuinta, ne-am gandit sa va prezentam cateva aspecte care, luate in calcul, vor conduce catre economisirea unor sume de bani reale.


Citeste tot articolul...

  Odata cu cresterea standardelor de confort, incalzirea prin pardoseala a devenit o solutie de incalzire a locuintei tot mai populara. Sa vedem dar ce este incalzirea prin pardoseala si ce beneficii aduce aceasta.


Citeste tot articolul...

Indiferent de modalitatea pe care o alegem de a delimita spatiile din locuinta - paravanul clasic, rafturi cu carti, perdele sau anumite piese de mobilier - trebuie sa stim ca diversitatea este enorma, iar creativitatii nu i se impune absolut nicio granita. Toate aceste lucruri pe care le asezam in locuinta pentru a face diferenta sau a trage linia intre un anumit tip de incapere si altul creeaza un mediu confortabil, sunt decorative si de cele mai multe ori si multifunctionale.


Citeste tot articolul...

Un nou an a venit si deja s-au cristalizat noi tendinte in toate domeniile vietii noastre. O modalitate buna de a incepe anul cu o explozie de energie este de a schimba design-ul interior, fiind atenti la directiile care se impun in acest an in domeniul amenajarilor.


Citeste tot articolul...

 Culoarea este un element complex si foarte bogat in designul interior dar efectele sale nu sunt intelese in mare masura.


Citeste tot articolul...

  Mucegaiul si igrasia ne-au insotit oriunde am locuit, incepand din epoca grotelor. Acestea nu s-au dat batute nici cand omul s-a mutat intr-o locuinta moderna, realizata cu cele mai noi materiale pentru constructii. Repulsia pe care o simtim la vederea lor nu este doar de ordin estetic, ci si igienic. Aceste pete dizgratioase ne ameninta cu diverse boli, de la simple alergii, pana la complicate afectiuni pulmonare sau hepatice.


Citeste tot articolul...

1  2 3 >  Ultima pagina
Adauga comentariu nou

Nu sunt comentarii !