Noutati Imobiliare si Materiale Constructie

Articolele din aceasta categorie:


Afisam articolele 0 - 10 din 40

1  2 3 >  Ultima pagina

 Ce este cofrajul?


Cofrajele ocupa un loc foarte important in realizarea structurilor de beton, atat sub aspectul calitatii acestora, cat si din punct de vedere economic.


Citeste tot articolul...

 Cum sa construiesti o scara?


Construirea in regie proprie implica mai mult efort din partea beneficiarului, insa inseamna si economie pentru bugetul sau.


Citeste tot articolul...

 Cu ce construim o casa ecologica


Cand construim o casa, avem nevoie de cantitati mari de ciment, caramizi, lemn.


Citeste tot articolul...

Ce trebuie sa stii despre constructii


Citeste tot articolul...

Investitorii majori in industria imobiliara si marii constructori supraevalueaza preturile constructiilor verzi cu 300%, se arata intr-un studiu efectuat de Consiliul Mondial de Afaceri pentru Dezvoltare Durabila (WBCSD).
 Sondajul, aplicat pe un esantion de 1.400 de experti din domeniul constructiilor si imobiliar, releva o diferenta considerabila intre costul real implicat de ridicarea unei case sustenabile si costul estimat de constructori.


Citeste tot articolul...

In 2011 REHAU vine cu un nou sistem de climatizare cu pompa de caldura. Dotat cu o tehnologie de reglare inteligenta si usor de deservit, el permite setarea de la distanta a temperaturii ambientale a casei tale. Indiferent de locul unde te afli, poti comanda printr-un simplu click, de la orice calculator care are o conexiune la internet, temperatura pe care sa o gasesti la Intoarcerea acasa. 


Citeste tot articolul...

Specialistii departamentului Termotehnica al societatii Robert Bosch au lansat recent pe piata autohtona seria inovatoare de centrale termice cu condensare Bosch Condens 5000 W. 


Citeste tot articolul...

  Lemnul privit ca biomasa reprezinta acumularea energiei solare impreuna cu carbonul din aer si mineralele din sol, in procesul de crestere (fotosinteza) a arborilor si transformarea in tesuturi care in timpul unui an formeaza un inel de crestere (inel anual)


Citeste tot articolul...

Materiale de construcții pentru casa


Citeste tot articolul...

1  2 3 >  Ultima pagina
Adauga comentariu nou

Nu sunt comentarii !