Acasa la Vedete

Articolele din aceasta categorie:


Afisam articolele 0 - 10 din 29

1  2 3 > 

 Acasa la Blake Lively


Celebra Blake Lively, ajutata de iubitul ei Ryan Reynolds, si-a achizitionat recent un penthouse pe faimosul Fith Avenue din Manhattan.


Citeste tot articolul...

Vara nu ne mai place casa pe care tot restul anului am indragit-o si am considerat-o caminul nostru. Multora dintre noi ne-ar placea sa ne putem face bagajele si sa ne mutam undeva mai aproape de natura sau mai aproape de plaja. Celebritatile nu au nevoie sa isi faca astfel de probleme, pentru ca ele au case de vacante in mai toate locurile "hot" ale planetei.


Citeste tot articolul...

“Este casa pe care am visat-o. Viata noastra este intr-o cotinua transformare si crestere catre fericire. Casa este oglinda noastra”, ne-au spus, plini de entuziasm, Cristian si Oana Turcu-Brancu.


Citeste tot articolul...

Dupa ce ne-a incantat cu creatiile sale vestimentare si accesoriile fashion, a venit momentul ca Tommy Hilfiger sa ne invite acasa la el, pentru a-i putea admira si locuinta.


Citeste tot articolul...

 Acasa la Jerry Seinfeld


Avem de-a face cu o suprafata vasta, vorbim de aproximativ 1500 de metri patrati, care cuprinde locuinta de familie - cu 11 dormitoare, 12 bai, o sala de forta, spa, 2 mansarde  -si o locuinta pentru musafiri.


Citeste tot articolul...

Acasă la 50 Cent


Rapperul 50 Cent detine locuinta ce a apartinut pugilistului Mike Tyson. A cumparat-o in 2003 de la fosta sotie a acestuia contra sumei de 4.1 milioane de dolari.Citeste tot articolul...

 Acasa la Jason Statham


Dupa toate filmele de actiune in care l-am vazut pe actorul Jason Statham, mi se parea putin probabil sa aiba o locuinta atat de romantica.


Citeste tot articolul...

 Acasa la Heidi Klum


Locuinta din L.A. a fost achizitionata de Klum si Seal pentru a celebra longevitatea relatie lor, ironia este ca recent au anuntat ca-si vor continua vietile pe drumuri separate.
Ce se va intampla cu frumosul conac?, inca nu stim.Citeste tot articolul...

Acasa la Brooke Shields


Locuinta actritei Brooke Shields se afla localizata in Manhattan si este de-a dreptul spectaculoasa.


Citeste tot articolul...

Acasa la Robin Williams

Nu doar CV-ul actorului Robin Williams este impresionant, ci si proprietatile sale. Rezultatele carierei sale stralucite nu se vad doar in filmele si show-urile in care actorul a performat, ci si in contul sau.


Citeste tot articolul...

1  2 3 > 
Adauga comentariu nou

Nu sunt comentarii !