Business

Articolele din aceasta categorie:


Afisam articolele 0 - 10 din 45

1  2 3 >  Ultima pagina

Constanta este principalul polarizator economic in regiunea Marii Negre si are in derulare numeroase proiecte pe termen mediu si lung in cadrul programelor regionale. Evenimentele CAMEX de la Constanta vin tocmai pe acest trend ascendent al dezvoltarii regionale si al investiilor numeroase realizate in ultimii ani in Constanta.


Citeste tot articolul...

Anul 2011 este un an de bilanţ. Nu am scăpat încă de pericolul crizei, deşi s-a vorbit destul de mult despre ieşirea din recesiune. Dar nici nu mai suntem în cea mai neagră perioadă a ultimilor ani. Acum putem spune, uitându-ne la economie, că băncile stau în picioare. O performanţă, dat fiind trecutul nechibzuit, în care creditarea devenise mai accesibilă decât era sănătos.


Citeste tot articolul...

 Desi nu reprezinta o practica prea raspandita in Romania, cumparaturile online incep sa castige din ce in ce mai multi adepti. Citeste tot articolul...

  Valoarea pietei autohtone de materiale de constructii s-ar putea cifra la 4 miliarde euro in acest an, in conditiile unei usoare cresteri a numarului de proiecte de infrastructura rutiera si edilitara ce vor fi initiate.


Citeste tot articolul...

Cu siguranta construirea si consolidarea unui brand reprezinta o investitie in companie si in viitorul acesteia. Atunci cand se vorbeste de branduri se vorbeste si de bani. Totusi in ceea ce priveste beneficiile pe care le aduce un brand, mai importanta decat banii este siguranta pe care un brand solid o ofera in perioade dificile din viata unei companii. Acest subiect va fi dezvoltat in cadrul Trainingului Junior Brand (www.marketingforum.ro) din 1 Iunie 2010. Junior Brand (www.marketingforum.ro) isi propune sa familiarizeze participantii cu notiuni de branding si brand management si sa releve principiile de baza pentru construirea si administrarea unui brand.


Citeste tot articolul...

FPP si Underclick.ro organizeaza a doua editie a Online Business Forum 2010, pe tema Instrumente online pentru afaceri. Evenimentul va avea loc la Brasov (Hotel ARO Palace, sala de conferinte), pe 13 mai 2010, incepand cu ora 9:00.


Citeste tot articolul...

Doriti sa reduceti costurile cu energia electrica? Vreti o locuinta ECO? Exista o solutie rapida si foarte eficienta. O solutie ce se amortizeaza singura in mai putin de un an.


Citeste tot articolul...

Kaspersky Lab atentioneaza utilizatorii referitor la un utilitar creat de hackeri, TwitterNET Builder, care poate fi folosit de catre infractorii cibernetici pentru a crea retele de tip „bot” (botnets), controlate prin intermediul serviciului de microblogging Twitter.


Citeste tot articolul...

Expo Media organizeaza doua conferinte de nisa, care se concentreaza pe comportamentul consumatorului drept avantaj competitiv, Customer Relationship Management Conference & Expo si Customer Loyalty & Retention Conference & Expo, evenimente ce vor avea loc in intervalul 16 - 17 Iunie 2010, in cadrul Institutului National de Statistica din Bucuresti.


Citeste tot articolul...

Grow este programul educational inovativ desfasurat pe parcursul celor 4 ani de liceu la nivel national, singurul ce aduce studenti internationali alaturi de liceeni in cadrul a 3 editii pe an. Programul este organizat de AIESEC si Școala de Valori cu sprijinul Fundatiei Dinu Patriciu.


Citeste tot articolul...

1  2 3 >  Ultima pagina
Adauga comentariu nou

Nu sunt comentarii !