Plata in numerar


Plata cu numerar se face in lei, integral, la livrare sau la ridicarea produselor de la sediul  Depozit Online. Valoarea produselor este cea din momentul confirmarii telefonice a comenzii.

Plata cu cardul la livrare

Puteti efectua plata la livrare cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Pentru acest tip de plata este nevoie sa anuntati inainte agentul pentru trimiterea POS-ului mobil la livrarea comenzi. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro).

Ordin de plata


Plata prin Ordin de plata se face doar in baza facturii proforme emise de Depozit Online, in urma confirmarii telefonice a comenzii cu un consultant de vanzari. 
 

Plata online prin card bancar si in rate cu carduri de credit


Magazinul online www.depozit-online.ro este certificat 3D Secure de catre VISA si MasterCard prin Banca Raiffeisen pentru tranzactii online cuorice card bancar emis de catre orice banca sub sigla VISA si MASTERCARD. Platacu card bancar reprezinta o optiune simpla si sigura de efectuare a platiloronline.

Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

Magazinul online www.depozit-online.ro foloseste pentru toate tranzactiile online serviciile bancii Raiffeisen si ai bancii Transilvania, ale platformei PlatiOnline.ro si RomCard 3D-Secure. Plata se bazeaza pe un sistem securizat de procesare atranzactiilor online care ofera confidentialitate, siguranta si simplitate inachizitia produselor si serviciilor prin Internet. Datele carduluidumneavoastra ajung direct la banca, nimeni altcineva neavand acces la ele."

Se accepta toate cardurile emise sub brandul VISA si MASTERCARD.

Puteti efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro).

Indiferent de valuta pe care o aveti in cont, tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb al bancii dumneavoastra.

Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverele RomCard 3D-Secure si PlatiOnline.ro.
depozit-online.ro nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.

Plata la sediul folosind cardul

Puteti efectua plata la sediu cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro).

Plata in rate cu card fara dobanda la POS

Puteti achizitiona produsele dorite cu plata in rate fara dobanda si fara comision la POS in magazinul nostru din B-dul. Timisoara, nr. 100, Sector 6, Bucuresti folosind unul din cardurile de credit urmatoare: Card Avantaj, Star Bt si Cardul de cumparaturi Raiffeisen cu un numar de maxim 6 rate. De asemenea la cerere se poate trimite pos-ul pentru efectuarea platii la santierul sau locuinta dvs. la momentul livrarii produselor solicitate.

Nota:

Orice comisioane in legatura cu tranzactiile efectuate prin banca (card,ordin de plata s.a.) pot fi instituite exclusiv de banca dvs. pe baza contractelor de card, cont curent s.a. Depozit-online are o politica transparenta de tarifare si informare a clientilor sai.