Ambient

Misiunea

Este important pentru noi ca partenerii si clientii nostri sa isi simta proiectele in siguranta, fie pentru casa familiei lor sau pentru afacerea lor. Pentru acest lucru, ne-am pregatit sa fim mai mult decat o simpla autoservire cu materiale de constructii, finisaje si amenajari. Suntem solutia pe care o cauta clientii nostri!

Viziunea

Viziunea Ambient este de a deveni prima alegere a familiilor clientilor nostri pentru amenajarea si constructia casei lor  oferindu-le sfaturile, produsele si solutiile de care au nevoie. In acelasi timp, dorim sa fim prima alegere a partenerilor nostri - mesteri, companii de constructii, antreprenori si distribuitori locali - oferindu-le in mod eficient, cu ajutorul unor preturi competitive, sprijinul operational si logistic de care au nevoie pentru a satisface cerintele propriilor clienti.

Valori

  • Profesionalism - o atitudine responsabila, eficienta si construita pe dezideratul increderii fata de toti clientii si colaboratorii companiei.
  • Atentia pentru client - gasirea celor mai bune solutii pentru nevoile clientilor nostri. Consiliere de calitate adresata oricarui client care doreste sa beneficieze de serviciile si de solutiile noastre.
  • Eficienta - Promovarea unei atitudini corecte fata de clientii Ambient  fiindu-le oferite informatii relevante care sa ajute in luarea deciziilor si fiindu-le respectate timpul si preferintele personale.
  • Pro-activitate - abilitatea de a aprecia oportunitatile de piata si aplicarea solutiilor eficiente pe fiecare canal de distributie. Atmosfera calda, familiara, de acasa, pe care toate centrele comerciale Ambient o inspira clientilor lor.
  • Spirit de echipa - succesul nostru este rezultatul implicarii tuturor membrilor companiei Ambient. Doar prin coeziune autentica, prin promovarea si incurajarea dezvoltarii competentelor personale relevante pentru binele tuturor, compania Ambient a reusit sa dobandeasca o pozitie stabila si respectata.
 
Categorii care contin produse marca Ambient:

Produsele marca AMBIENT (0 produse)