Arctic
Arctic, succesul unei companii autentic romanesti

Arctic este una dintre cele mai puternice si performante companii din Romania, fiind lider detasat al pietei locale de electrocasnice, cu o cota de piata de peste 35%. Totodata, Arctic este si cel mai mare producator local de electrocasnice, fabrica de aparate frigorifice de la Gaesti producand pana in prezent peste 25 de milioane de frigidere.

Cu o istorie impresionanta, Arctic este una dintre cele mai longevive companii din Romania, in anul 2015 marcand 45 ani de activitate alaturi de o echipa de 3.000 de angajati. Privatizarea din 1997, cand compania a fost listata la Bursa de Valori Bucuresti si mai apoi, achizitia de catre Grupului Arçelik in 2002, sunt doua momente importante ce au marcat debutul celei mai dinamice etape in dezvoltarea companiei. In perioada 2002-2015, compania a trecut prin transformari puternice, devenind o afacere solida si un investitor important, in care cifra de afaceri s-a triplat de la 94 de milioane de Euro la peste 300 de milioane de Euro.

In 2013 Arctic a inaugurat o noua linie de productie in cadrul fabricii din Gaesti, ca urmare a unei investitii de 21,9 milioane de euro. Odata cu aceasta, fabrica Arctic a devenit cea mai mare unitate de productie de aparate frigorifice din Europa. 85% din productia de frigidere este directionata in peste 60 de tari din Europa, Africa si Asia, astfel consolidand pozitia companiei ca unul dintre cei mai importanti exportatori pe piata din Romania.

Arctic detine in Romania 3 branduri puternice - Arctic, Beko si Grundig, care ofera produse performante, la standarde internationale, adresandu-se unor segmente diverse de consumatori. In plus, Arctic detine cea mai mare retea de service cu acoperire la nivel national ce asigura consumatorilor servicii de calitate pe intreaga durata de viata a produselor, alaturi de consultanta specializata prin intermediul call center-ului Arctic.

 
Categorii care contin produse marca Arctic:

Produsele marca ARCTIC (0 produse)