Bellplast

Suntem o companie cu capital integral privat românesc, înfiinţată în anul 2001. Domeniul nostru de activitate cuprinde producţia de profile decorative din plastic pentru faianţă şi gresie, profile tehnologice, profile de cadă, respectiv producţia unei game complete de uşiţe de vizitare şi rame de aerisire cu şi fără plasă.

Prin utilajele de ultimă generaţie importate din Germania şi know-how-ul implementat, prin pregătirea tehnică a specialiştilor noştri, cât şi prin folosirea exclusivă a materiilor prime importate din Elveţia şi Ungaria, asigurăm produselor noastre o calitate excepţională. Preocuparea noastră constantă pentru găsirea celor mai eficiente soluţii de automatizare în producţie are ca rezultat optimizarea costurilor şi implicit preţuri de vânzare competitive.

În anul 2008, compania noastră a trecut printr-un proces de rebranding menit să rezolve diferenţele noastre de exprimare prin adoptarea unei direcţii clare şi unei poziţionări corecte a companiei în raport cu piaţa şi consumatorii. Ne-am dorit un brand puternic şi o identitate clară, o înţelegere mai exactă a nevoilor consumatorilor finali, pentru a le putea satisface cât mai eficient. În vederea atingerii acestui deziderat am realizat, la începutul anului 2008, o cercetare de piaţă prin chestionare atât pe segmentul Business to Business cât şi pe cel Business to Consumer. Rezultatul prelucrării celor aproximativ 1.500 de chestionare ne-a ajutat în înţelegerea mai bună a partenerilor noştri şi în actualizarea profilului clientului Bellplast. Ca urmare, am redefinit o gamă sortimentală focusată, având ca rezultat o îmbunătăţire semnificativă a indicatorilor de performanţă pe care-i urmărim la nivel de firmă.

În concluzie, strategia Bellplast pentru anul 2009 este focusare, eficienţă şi profesionalism.

Misiunea Bellplast este de a satisface necesarul pieţei autohtone de profile decorative, rame de aerisire şi uşiţe de vizitare, prin armonizarea continuă cu nevoile consumatorilor şi noile trenduri de pe piaţă. Consumatorul final este cea mai influentă persoană în alcătuirea ofertei Bellplast, iar satisfacerea nevoilor acestuia este regula principală care ghidează întreaga noastră echipă. Dezvoltarea continuă a reţelei noastre de vânzări este menită să asigure disponibilitatea produselor Bellplast în orice zonă în care asemenea nevoi sunt identificate.

Valorile care reprezintă temelia companiei noastre sunt: simplitate, accesibilitate, inteligenţă.

 
Categorii care contin produse marca Bellplast:

Produsele marca BELLPLAST (0 produse)