Gorenje

Gorenje este o companie slovena producătoare de electrocasnice, înființată în anii 1950,  ca producător de echipamente agricole. Compania are sediul la Velenje in Slovenia, cu un număr de angajați în 11.600 in 2007.

Gorenje este producator de electrocasnice mari, dintre care amintim: maşini de spălat rufe, uscătoare, combine frigorifice, frigidere cu o ușă, frigidere/Combine frigorifice incorporate, congelatoare, lăzi frigorifice, cuptoare încorporabile, plite, aragazuri, hote, cuptoare microunde, panou decorativ pentru cuptorul cu microunde, vase pentru gătit, maşini de spălat vasele, panou decorativ pentru maşina de spălat vase.

De asemenea Gorenje este producator de electrocasnice mici, dintre care amintim: fier de călcat cu abur, aspiratoare, aparat de curatat cu abur, accesorii pentru curatare, mixere și blendere, presa de ulei, roboți de bucătărie, maşină de tocat carne,   tocătoare, mașină de făcut pâine, masina de gatit sub presiune, aparat de gătit cu aburi, contact grill și prăjitoare de pâine,    deshidrator de fructe si legume, ceainic electric, storcătoare.
 
Categorii care contin produse marca Gorenje:

Produsele marca GORENJE (0 produse)