Ratioterm

FILOZOFIE 

Mentinem un parteneriat puternic si de incredere cu clientii nostri. Cerintele clientului si sarcinile legate de de aceste cerinte sunt baza oricarei dezvoltari. 
Angajamentul nostru este de a recunoaste nevoile viitoare si de a dezvolta produse in conformitate cu protectia mediului inconjurator. 
Angajatii nostri calificati si motivati sunt baza succesului nostru. Doar cea mai buna calitate si cel mai inalt standard tehnic indeplineste cerintele noastre. 


TELURI

Dorim sa crestem impreuna cu clientii nostri, sanatos, dar puternic. Scopul nostru este de a fi intr-o perioada de cativa ani unul dintre cei mai importanti furnizori de tehnologie in Romania. Piatra de temelie a fost pusa. Primele rezultate ne arata ca suntem pe drumul cel bun. 

VIZIUNE

Lider de piata in proiectarea si vanzarea de sisteme HVAC prin incheierea de parteneriate pe termen lung, bazate pe integritate si etica. 

MISIUNE

Noi lucram cu responsabilitate, intr-o echipa flexibila si inovatoare, care lucreaza cu dedicatie si angajament total pentru a depasi asteptarile clientilor privind calitatea, costul, de livrare si de servicii. 

VALORI

Eficienta • Crearea de oportunitati • Inovatie 
Lucrul in echipa • Integritate • Satisfactia clientului  
Categorii care contin produse marca Ratioterm:

Produsele marca RATIOTERM (0 produse)