Casa si Gradina

Articolele din aceasta categorie:


Afisam articolele 0 - 10 din 31

1  2 3 >  Ultima pagina

 Decoratiuni colorate pentru gradina


Ce poate fi mai frumos decat o gradina colorata sub razele soarelui? Chiar daca vorbim de exteriorul unei case, gradina nu trebuie neglijata in materie de decoratiuni.


Citeste tot articolul...

Stejarul (Quercus robur) este un arbore foios care se gaseste in toata Europa, din vestul si sudul Spaniei pana in estul Ucrainei si nordul Scotiei, ce are ca si caracteristici definitorii frunzele cu 4-8 perechi de lobi si ghindele. Stejarul se extinde in altitudine pana la 600-700 m iar ca durata de viata poate atinge 800 de ani.


Citeste tot articolul...

Plantele de casa fac mai mult decat sa aduca luminozitate si culoare in designul unei incaperi. Ele ofera si beneficii reale pentru sanatatea corpului.


Citeste tot articolul...

Cu exceptia regiunilor cu climat extrem, suprafata Pamantului ofera in general conditii favorabile pentru dezvoltarea padurii. Indiferent ca sunt ecuatoriale (permanente) sau cu frunze cazatoare, functiile lor in natura sunt universale.


Citeste tot articolul...

De cand au aparut in Europa la sfarsitul sec al  XIX-lea , speciile de frezie au fost tot mai mult apreciate pentru parfumul si  aspectul lor delicat.


Citeste tot articolul...

Asezati mereu ghivecele la lumina, feriti-le de curenti reci de aer si supravegheati udarile si pulverizarile, astfel incat sa le asigurati cele mai bune conditii de ingrijire, cat mai apropiate de cele din locul lor de origine.


Citeste tot articolul...

Uneori cele mai simple si banale activitati casnice se pot transforma in adevarate surse de nervi si stres. Lucruri care in cateva minute ar trebui sa poata fi reparate sunt deteriorate iremediabil, si nu din cauza lipsei de indemanare, ci mai degraba pentru ca sunt omise mici, dar foarte importante detalii.


Citeste tot articolul...

  Relatia casa-drum se face, fara exceptie, prin intermediul curtii, insa limita formala a proprietatii este materializata de gard, un adevarat „hotar”. Putini mai acorda aceeasi atentie unor detalii precum inaltimea portilor sau calitatea materialelor din care vor fi realizate.

 


Citeste tot articolul...

Ce ar fi lumea fara tevile de scurgere a apei de pe acoperis? O imensa igrasie… Sistemele moderne de jgheaburi si burlane, realizate din PVC reprezinta solutia ieftina si eficienta pentru colectarea si indepartarea apei de ploaie.


Citeste tot articolul...

Oricât de întins și de generos ar fi spațiul în care locuiești, dacă este dezordonat și încărcat nu va transmite niciodată senzația de cămin și de ”acasă”.


Citeste tot articolul...

1  2 3 >  Ultima pagina
Adauga comentariu nou

Nu sunt comentarii !