Electrice si Electrocasnice

Articolele din aceasta categorie:


Afisam articolele 0 - 10 din 10

Persoanele fizice ar putea primi intre 3.200 si 4.000 de euro de la stat ca sa isi monteze panouri solare sau alt sistem alternativ de incalzire in case, prin programul Casa Verde.


Citeste tot articolul...

  Oricine își dorește ca plățile utilităților să fie cât mai reduse în fiecare lună. Ceea ce poți face este să diminuezi, prin măsuri mici, factura de electricitate și de încălzire.


Citeste tot articolul...

 Avantajele  unui LED


• Durata mare de viata, de cel putin 50.000 de ore. La o medie de cel mult 8 ore de utilizare pe zi, aceasta inseamna vreo 17 ani de zile. Spre deosebire, becul incandescent are o durata de viata de 50 de ori mai mica;


Citeste tot articolul...

Nici becurile nu au scapat de tendinta in moda. Daca acum se poarta tot ceea ce este ecologic, de ce nu ar face si becurile parte din aceasta tendinta? In timp ce unii cred ca aceste becuri sunt solutia ideala pentru economie si pentru o iluminare mai buna, altii sunt total impotriva acestora. Afla in continuare cateva avantaje si dezavantaje ale becurilor economice.


Citeste tot articolul...

E destul de greu sa ne imaginam ce ar fi in casele noastre fara sirul inventiilor care au pavat drumul pana la sistemele de aer conditionat de care ne putem bucura azi.


Citeste tot articolul...

Obligativitatea certificarii energetice a cladirilor va spori interesul pentru conceptul de performanta energetica si va stimula lucrarile de reabilitare termica, fapt ce se asteapta sa conduca la o crestere de pana la 20% a consumului de materiale de constructii si de instalatii, potrivit Baumix.


Citeste tot articolul...

Aparatele din bucatarie au nevoie de ingrijire si curatare pentru a functiona la capacitate maxima si pentru a-si prelungi durata de viata.


Citeste tot articolul...

Romania trebuie sa colecteze anual 88.000 de tone de deseuri electronice si electrocasnice, pentru ca altfel risca sa fie amendata de UE. Media este de patru kilograme de deseuri pe cap de locuitor, o cifra greu de atins.


Citeste tot articolul...

Noul varf de gama pentru generatoare Atlas Copco - QAS 500 functioneaza la frecventa duala, cu o putere de 500 kVA la 50 Hz (respectiv 571 kVA la 60 Hz) si se caracterizeaza prin reducerea zgomotului si protectia sporita a mediului inconjurator, asigurand furnizarea continua a energiei in aplicatii industriale, in cadrul utilitatilor publice, in inchirieri si constructii.


Citeste tot articolul...

Pe langa piesele de mobilier, obiectele ornamentale, formele, culorile si materialele care compun decorul, iluminatul joaca un rol primordial in definirea atmosferei dintr-o locuinta. Cu ajutorul luminii artificiale poti conferi unei incaperi un aer intim, romantic, relaxant, primitor sau, dimpotriva, sobru si distant, poti induce stari, personaliza spatii si influenta psihicul.


Citeste tot articolul...

Adauga comentariu nou

Nu sunt comentarii !