Plata in numerar

Plata cu numerar se face in lei, integral, la livrare sau la ridicarea produselor de la sediul  Depozit Online. Valoarea produselor este cea din momentul confirmarii telefonice a comenzii.

Plata cu cardul la livrare

Puteti efectua plata la livrare cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Pentru acest tip de plata este nevoie sa anuntati inainte agentul pentru trimiterea POS-ului mobil la livrarea comenzii. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro).

Ordin de plata

Plata prin Ordin de plata se face doar in baza facturii proforme emise de Depozit Online, in urma confirmarii telefonice a comenzii cu un consultant de vanzari. 
 

Plata online prin card bancar(Netopia) si in rate cu carduri de credit

Magazinul online www.depozit-online.ro este certificat 3D Secure de catre VISA si MasterCard pentru tranzactii online cu orice card bancar emis de catre orice banca sub sigla VISA si MASTERCARD. Plata cu card bancar reprezinta o optiune simpla si sigura de efectuare a platilor online. Comenzile procesate prin aceasta modalitate de plata se livreaza dupa minim 3 zile lucratoare.


Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

Magazinul online www.depozit-online.ro foloseste pentru toate tranzactiile online serviciile platformei mobilePay.ro si RomCard 3D-Secure. Plata se bazeaza pe un sistem securizat de procesare a tranzactiilor online care ofera confidentialitate, siguranta si simplitate in achizitia produselor si serviciilor prin Internet. Datele cardului dumneavoastra ajung direct la banca, nimeni altcineva neavand acces la ele."Se accepta toate cardurile emise sub brandul VISA si MASTERCARD.

Poti plati acum in rate lunare fixe, fara dobanda:
- cu cardul tau de cumparaturi CARDAVANTAJ emis de catre banca CreditEurope Bank;
- cu cardul tau de cumparaturi StarBT emis de banca Transilvania;
- cu cardul tau de cumparaturi Bonus Card emis de catre Garanti Bank;

Puteti efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro).

Indiferent de valuta pe care o aveti in cont, tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb al bancii dumneavoastra.

Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverele RomCard 3D-Secure si PlatiOnline.ro.
depozit-online.ro nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.

Plata la sediu folosind cardul

Puteti efectua plata la sediu cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Plata se efectueaza la POS. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro).

Nota:

Orice comisioane in legatura cu tranzactiile efectuate prin banca (card, ordin de plata s.a.) pot fi instituite exclusiv de banca dvs. pe baza contractelor de card, cont curent s.a. Depozit-online are o politica transparenta de tarifare si informare a clientilor sai.