Instalatii sanitare

Articolele din aceasta categorie:


Afisam articolele 0 - 10 din 11

1  2 > 

 Investitie SMART & ECO: unitatea de ventilatie cu recuperare de caldura


Ai observat igrasie pe la colturile camerelor, condens pe ferestre si te simti tot mai obosit? O problema poate fi lipsa ventilatiei corespunzatoare a casei tale.


Citeste tot articolul...

Atunci cand va apucati sa schimbati instalatia sanitara in casa puteti avea cateva surprize neplacute: ori instalatorul va anunta ca mai trebuie sa cumparati o multime de piese la care nici nu v-ati gandit ca exista, ori, mai rau, desi totul este nou, cand porniti apa, vedeti ca instalatia nu functioneaza corespunzator, apa nu este curata, sau mai rau, va treziti inundati.


Citeste tot articolul...

 Fosele septice sunt rezervoare etanse subterane care colecteaza totalitatea apelor menajere produse in gospodarii, elimina in buna masura materiile poluante concentrate in apele uzate si asigura retinerea materiilor solide si a deseurilor plutitoare. 

Fosa septica


Citeste tot articolul...

Pentru a avea garantia ca instalatiile dumneavoastra sanitare vor functiona fara probleme suntcateva teste pe care ar trebui sa le faceti inainte de a pune sistemul in functiune.


Citeste tot articolul...

Pe fondul cresterii sectorului imobiliar, tot mai multe companii straine sunt interesate de piata autohtona de profil. In conditiile unui deficit estimat la un milion de locuinte in Romania, producatorii de obiecte sanitare au decis sa profite de aceasta oportunitate si sa investeasca pe piata romaneasca, mizand pe nevoia uriasa de obiecte sanitare si pe cresterea substantiala a sectorului.


Citeste tot articolul...

Un aspect important in constructia unui imobil este canalizarea. Solutia aleasa in cele mai multe cazuri este fosa septica. Dezavantajele acesteia pot fi insa eliminate prin inlocuirea ei cu o statie de epurare biologica.


Citeste tot articolul...

Caloriferele sunt realizate din diferite materiale, cum ar fi otelul, aluminiul si fonta, iar fiecare dintre acestea prezinta plusuri si minusuri.


Citeste tot articolul...

Vesti bune pentru romanii care nu stiu ce sa mai faca pentru a reduce costurile de intretinere. Din 2011 vor putea face economii la consumul energiei din locuinte.


Citeste tot articolul...

Una dintre problemele stringente cu care se confrunta o locuinta, indiferent de anotimp, o reprezinta protectia la infiltare a apei in structura peretilor si a fundatiei.


Citeste tot articolul...

 Ministrul Mediului, Laszlo Borbely, a "amenintat" romanii cu o alta taxa, care, se pare, se afla in pregatire la sediul Uniunii Europene: taxa de poluare pe centrala termica. 


Citeste tot articolul...

1  2 > 
Adauga comentariu nou

Nu sunt comentarii !