Auto si Accesorii

Articolele din aceasta categorie:


Afisam articolele 0 - 6 din 6

In perioada 7 – 9 mai 2010, Targului Imobiliar PROJECT EXPO va aduce in atentia vizitatorilor atat o bogata colectie de oferte imobiliare accesibile, cat si posibilitatea de a admira noul model de masina, Dacia Duster.


Citeste tot articolul...

Tehnologiile alternative de propulsie capata o importanta din ce in ce mai mare, chiar daca motorul cu ardere interna va continua sa domine piata auto si in urmatorii 20 de ani.


Citeste tot articolul...

Inginerii de la Dacia pregatesc un nou model dezvoltat pe platforma de Logan, Dacia MPV (Multi Purpose Vehicle).


Citeste tot articolul...

Cefin Romania, dealer autorizat Iveco si furnizor specializat de servicii integrate in domeniul transporturilor, a prezentat intr-o intalnire cu presa rezumatul rezultatelor operationale ale diviziilor sale din domeniul automotive in contextul recentei crize, cea mai severa din istoria post-belica.


Citeste tot articolul...

Inmatricularile de autoturisme noi au crescut in martie cu 51% fata de februarie, la 4.027 unitati, insa au scazut cu 50% comparativ cu aceeasi luna a anului 2009, potrivit datelor Directiei Regim Permise Conducere si inmatriculare a Vehiculelor (DRPCIV).


Citeste tot articolul...

Daca investiti la timp in intretinerea si mentinerea masinii dumneavoastra puteti reduce riscul aparitiilor problemelor majore ale autoturismului si, implicit, evitati plata unei sume mari de bani pentru remedierea acesteia. Problemele majore sunt cele care micsoreaza si valoarea de revanzare a autoturismului.


Citeste tot articolul...

Adauga comentariu nou

Nu sunt comentarii !